16 Juli

Hej hopp!

Idag är jag hemma och är sjuk...Fan va töligt! hela huvudet känns tjockt, halsen, örona, ögona, ja...hela huvudet! Uscha, och så blir jag på så dåligt humör när jag mår så här...och när jag har ont i huvudet.
Skulle vilja vara hemma imorgon också men det finns ingen som kan jobba så då får man snällt gå dit iaf! Töööligt när man är oumbärlig på jobbet ;)

Har ju jaft två veckors semester hittills, har dock jobbat tre dagar under de veckorna....och det har nog varit bra. Chefens kommentar "Eliiiin...vad skönt att höra din röst" och när hon kom till jobbet "alltså...det har varit så mycket...så rörigt, jag blev IRRITERAD" hehe, så jag fick försöka styra upp lite saker....känns kul men satan vad stressigt!
Nu jobbar jag den här veckan och sen har jag tre veckors semester igen! Känns gött....då är alla andra tillbaka från semestern också så då behöver jag inte oroa mig ;) Haha nej då...jag är inte bäst på jobbet men när alla ordinarie har semester och det bara är vice hotellchefen och alla sommarvikarier där så blir det lite rörigt!

I Måndags hade jag och Larssa 1års dag. Det var kul och mysigt! Jag hade varit iväg och tagit lite bilder för min egen skull men som present till honom, Jag blev så otroligt jävla nöjd! han med "Åh guud vad det spänner" :) haha
Jag gjorde små lappar och satte lite överallt som han fick leta och upp och följa. Tillslut kom han till sovrummet där jag hade ställt upp bilderna på sänggaveln. 5 svartvita bilder och 1 i färg.
Fick ingenting av honom men...det är väl ok..lite besviken måste jag erkänna att jag blev för det tror man ju ändå att man ska få... men ändå var jag så nöjd över bilderna så jag har försökt att inte tänka på det! Det är ju inte att ge varanda något som är det viktigaste egentligen.
Vi ringde hit Hanna och Robin och spelade Pictionary...ett nyupptäck spel som vi har riktigt roligt åt.
Här kommer några av bilderna jag tog:




Vi skulle varit ut och ätit på tisdagen men jag blev så sjuk så jag orkade inte röra mig ur soffan!

Vad har vi annars gjort på semestern då??
Jo vi har fiskat, fiskat, fiskat och fiskat....nästan varje dag!
Vi har varit på Rix FM festivalen.

OCH....jag har fått reda på att: MIN PAPPA HAR FÅTT EN TJEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Det kanske inte är en big deal för er andra men för mig är det bästa som kunde ha hänt just nu....

Jag kännermig så egoistisk som säger så här, men jag ser framför mig hur mittliv blir lättare.

Vi kommer få bättre kontakt för att han kommer vara gladare när vi pratar, han kommer frhoppningsvis inte dricka lika mycket lika ofta vilket resulterar i att han inte ringer mig på fredag lördag kvällar full och ska prata i all oändlighet!

Han kommer komma ut och träffa folk och uppleva saker...jag är så extremt glad för hans skull.

Nu i efterhand förstår jag tecknen: nu fattar jag varför han lärt sig att sms:a, varför jag helt plötsligt inte fick låna bilen, varför han hade så mycket sallad i kylskåpet! :D åååh jag är så glad, det är fortfarande väldigt nytt men jag hoppas för allt i världen att detta håller!

I framtiden då? Joo...jag, Larssa, Hanna och Robin ska åka utomlands i höst....det ska bli sköönt!
Sen har jag börjat för ett nytt företag som heter Forever Living produkts som säljer Aloe Vera produkter i alla dess former.
Det jänns både skrämmande och kul, jag ska ha produkpresentationer för alla vänner framöver och se om någon är intresserad endra av att köpa eller kanske rentav att sälja. Det är ett perfekt "vid-sidan-av"-jobb!
Som sagt...känns både skrämmande och kul!

Ska väl avsluta den här bloggen med att gratulera mormor på 70årsdagen och Sören på 51 årsdagen.

have a great time folks!


RSS 2.0