Varför?

Skit också...det är så typiskt, när allt borde vara bra; jag har fått ett nytt jobb, nya vänner, har mina gamla vänner kvar osv osv så blir allt bara skit.
Tårarna blir allt svårare och svårare att hålla tillbaka, magen gör ständigt ont och jag vill bara lägga mig och aldrig gå upp igen. Jag reagerar mycket starkare på allt mot vad jag brukar.
Jag fattar inte, jag vill inte.
Jag trodde jag skulle vara bra nu, jag har ju klarat  mig så länge utan medicinen, jag vill inte börja med dem igen. Vill inte.
Jag trodde att jag skulle få vara glad och lycklig nu...men neej...vad har jag gjort?
Sluta fråga varför. Jag kommer ändå svara att jag inte vet för att jag dels inte vill svara och dels för att jag faktiskt inte helt och hållet vet.
Jag tror jag har några aningar varför men jag vill jobba med dem själv först...
Jag skräms av mina egna tankar...så mycket att jag inte kommer berätta dem för någon, mina innersta tankar som jag inte vill veta av, jag vill inte att de ska få övertag över mig.

Jag vet att många av mina nära har det värre än mig, jag vet och jag skäms över att beklaga mig, men jag måste få ur mig det, annars exploderar jag!
Jag vet inte vart jag ska få ur mig det om inte här...Jag ber om ursäkt igen om någon tycker det är opassande.

Var i Stockholm i helgen, det var bra! Jag hade tårarna i ögona heela tiden men jag lyckades hålla dem gömda när jag var bland folk. Några tårar kom när jag var ensam men det var ingen som märkte som tur var.
Vi var och lyssnade på Mats Petersson på söndagen och han var ju hur bra som helst, man skrattade hela tiden åt vad han sa.
Han är expert på hälsa och näring. Han har jobbat i över 23 år med sportfolk som Anja Persson, hockeylandslaget, fotbollslandslaget med flera. Riktigt bra var han. På Matsvision.se kan man läsa om honom.
Vi fick även gå upp på scenen med ungefär 40 andra som också var nya, det var roligt!
Hela den dagen var jättebra, vi var och åt god mat efteråt.
På lördagen var vi också ute och åt och det var det roligaste jag haft på länge. Jisses vad vi skrattade. De andra gästerna blev generade av vårt sexsnack. :D

Nu blev det nästan glatt ett tag här.
Idag fick jag iag sluta tidigare för att det var så lugnt på jobbet, behöver hem och ta det lugnt. Plus att jag nästan bryter ihop på jobbet hela tiden!

Nej nu orkar jag inte skriva mer....
 Hejs

Är jag redo? Kommer jag klara detta?

Helt plötsligt blev allt så skrämmande...jag känner att det blev så otroligt äkta på något sätt, annorlunda mot vad jag kännt förut.

Cilla och Maria har varit här nu två dagar och haft utbildning för oss. Vi har lärt känna varandra lite mer, och det känns att de har större "press" på oss. Man ska kanske inte säga så iom att ansvaret ligger på oss, men det känns som att de ser något annat i en som man själv inte vet att man har. Det ser att man kommer komma långt men man själv känner att det låter orimligt.
Efter att Cilla sa till mig idag "Elin, du är en ledare, vet du det!" så känns det som att jag verkligen vill bevisa att Ja Fan hon har rätt. Men jag känner även att jag gör för lite....Jag vill och framförallt behöver göra mer för att nå toppen. Det räcker inte med att tänka Forever 24 timmar om dyget, utan att jag måste göra också.

 Visst, jag känner ändå att jag gör mer än vad jag tror; vi ska ha med oss minst 2st till AP på måndagen den 25/8. Jag har en helt klar, sen har jag tre som jag pratat med som jag kommer få svar från i helgen. Och en som jag ska ringa.
 Till Edward Ludbrook ska vi också ha med oss minst två helst. Jag har en helt klar, och det är min kära mor. Sedan har jag pratat med en tjej som jag verkligen vill ska bli med, jag bjuder henne, men hon måste få svar från läkaren och sådana saker. Plus att jag har en tredje jag vill ha med men känner jag henne rätt så blir det inget.
Och det där med att ta spontankontakt, jag har pratat med två på stan medan några inte har pratat med någon alls. Jag har dessutom redan en Front. Det var väl lite tur också kanske, eller vad säger du Carro?  ;)
MEN jag är ändå inte nöjd. Jag vill mer, jag vet att jag kan göra mer. Men gör det då! Stå för fan inte med mössan i hand!

I helgen är det iaf specialutbildning på lördagen och Succédag på söndag i Stockholm! Det ska bli riktigt kul faktiskt.
Jag, LillCilla, Carro och Channett åker tidigt imöra. Rättare sagt om ca 8 timmar! :D

På Scandic är jag iaf på konferensavdelningen just nu. Det är jättefrustrerande.
Två meter till höger om konferensen kan jag nästan allting, behöver inte fråga om särskilt mycket. Men så sätter man sig på en, iofs väldigt skön, stol två meter till vänster och då kan man ingenting helt plötsligt. Ååh, vad det är jobbigt!
Jag försöker verkligen att göra mitt bästa. Jag försöker ha koll på allt, men jag vet att så fort den ordinarie konferensvärdinnan kommer tillbaka så kommer jag få en massa skit för saker jag borde ha gjort eller har gjort fel.
Menmen, det är väl så det är. Jag kommer inte vara där särskilt länge till, jag kommer kunna sluta om några år och tjäna mer än vad hotellchefen gör. :D Vad ska jag säga? Känns rätt gött att veta det. Och det ska bli så skönt att inom några år visa alla som tvivlar på det här att jag hade rätt och ni fel.

Annars då?
Jo det är hövve ner och föttera öpp som dä ska va så att säga! ;) Nej då, tycker fortfarande att det händer mina nära och kära alldeles för mycket negativt. Jag får så dåligt samvete för att jag inte räcker till till alla.
Jag och Larssa har det alldeles underbart tycker jag iaf :) haha, får hoppas att han tycker det samma fast han aldrig får se mig nu för tiden. Men det är ju för vår skull jag gör det här, så att vi kan leva som vi vill sedan. Att vi kan åka utomlands när vi vill, vi kan köpa de där sakerna vi vill ha.

Jag är nytatuerad också :) det funkar tydligen inte att lägga upp bilder just idag, men den ligger inne på elintnilsson.bilddagboken.se under den 19 augusti. Jag är så jääävla nöjd. Den kanske inte syns så jättebra där men den är precis nygjord plus att det är väldigt närbild, men oj vad nöjd jag är!

Just det, en annan superkul sak. Inte för er kanske men för mig...jag har köpt en laptop :) Woohoo...den är jag också supernöjd med :) Verkligen, igår satt jag och Larssa och kastade över usb grejjen till varandra och förde över bilder. Idag är det Carro som kastar över den med musik :) Jiihoo :)

Nej nu får det räcka!
Sov gott!
Puss och kram alla go vänner

DRÖM INTE BORT DITT LIV, LEV DIN DRÖM

Ny syn på människor

Hejsan svejsan igen,

Nu tyckte jag att det var dags att skriva här igen.
Det har ju hänt en del sedan sist.

Larssa fick sig en liten känga för det där med vår ett årsdag, att han inte köpt något till mig! ;) Jag tror han förstod vad jag menade, att det inte bara handlar om en present i sig utan själva tanken. (Älskar dig vet du ;) )
Men vi var ut och åt på Tiffanys Restaurang en fredagkväll iaf och det var jättemysigt och maten var god. Inte förrätten men resten var så gott så!
Vi pratade lite barn och sådana saker ;) hehe, jag är verkligen sugen på att skaffa en liten knodd men det får vänta något/några år.

Dagen efter vi vart ut och ätit så åkte jag, Channett, Natalie och Cilla upp till Borlänge på en 100% Success utbildning.
Channet är alltså min personliga coach och den som hjälper mig med allt inom Forever, hon är heeelt underbar som lägger ner hela sin själ i detta och man kan ringa huuur mycket som helst till henne.
Natalie är en tjej som också jobbar med det här och vi är i samma team. Vi gick även en termin i samma klass på gymnasiet.
Cilla är egentligen inte med i vårt team men hon har flyttat till Karlstad från Gävle så hon är med oss ändå och hon är verkligen en störtskön tjej.
I alla fall så var vi på utbildning i några timmar i stekhet värme. Sedan åkte vi till ett par som också jobbar med Forever och var med på kursen. De bodde helt himmelskt vackert. De hade köpt en gammal gård och total renoverat huset. 25 meter till sjön med en stor fin brygga.
Där var det fest i några timmar med good mat. Vi var hemma runt halv fem :P Blev en lång dag!

Onsdagen innan så stack jag, Hanna, Larssa och Robin iväg till Liseberg. Jag hade fått låna pappas bil så vi åkte tidigt på möran. Det var en bit att köra, jag har aldrig kört så långt så det var en erfarenhet!
Vi hade riktigt skoj iaf! Åkte alla möjliga karuseller....uppsvinget var riktigt häftig måste jag säga...shiiit!
Däremot sjönk humöret när vi inte vann på lyckohjulen. Det borde inte få heta lyckohjul!
 
Vad har hänt sedan dess då? Vi har solat och badat. Jag har verkligen jobbat en hel massa med Forever, vill komma igång så mycket som möjligt under semestern även om det vore skönt med semester under semestern :P
Vissa dagar går det jättebra andra inte...

Jag har verkligen fått en annan syn på människor. Jag visste inte att vi var så traditionella av oss.... Jag trodde ändå att vi vågar prova nya saker men icke.... Jag brinner verkligen för det jag jobbar med nu och tycker att det är så jääävla bra, så jag vill ju bara att alla mina nära och kära ska få möjligheten att jobba med det här...men icke sa nicke,
Nej vi vill jobba på det traditionella viset där den högsta chefen tjänar mest pengar, tjänar pengar på att vi gör ett bra arbete.
Är rädda att prova på nya saker. Rädda för att sälja...men jag säljer inte. Börjar man på ett nytt jobb så säljer man in sig...även om det är för tex McDonalds...Men men.
Jag ser möjligheterna i det här...även om det skulle skita sig och inte gå något bra så vet jag att jag har försökt, att jag gjorde mitt bästa.
Sedan tycker jag att det är tråkigt när folk säger att de ska komma och lyssna på möjligheten men sedan avbokar hela tiden. Ni gör inte det här för min skull...Ni gör det för er skull. Jag ringde er för er skull.
Carro...du och jag är ett bra team! :) Världens bästa skulle man kunna säga!

Jaja, nog om det :)
Igår var jag på den årliga Kräftskivan hos Ann och Mikael. Det var som vanligt riktigt trevligt! Alla ville se på min tatuering, för mig är ju den jättegammal, men för alla andra var den ny!
Och jag fick berätta massor om mitt nya jobb och jag fick även sålt lite produkter.
Vi åkte hem ganska tidigt dock men det var skönt för jag var så trött... Hann prata en del med Sabina, det är kul, jag gillar verkligen henne, även om vi inte hörs särskilt ofta längre.

Innan kräftskivan så var jag till pappa, han hämtade mig vid tåget och sedan skjutsade vi hem Anna (hans tjej) och sedan åkte vi och badade och hade lite far och dotter-tid! Det var så mysigt! Han och jag! Det var så längesedan! Jag har saknat det jättemycket!
Efter det åkte vi hem och jag fick lite mat....kebabrulle från Kils pizzan :P Gott gott i gott gott!
Vi tölade som vanligt och efter ett tag kom Anna. Då fick jag göra mig i ordning och sen körde pappa mig till mamma. Inte bara för att Anna kom jutan för att jag skulle hinna lämna alla grejjer innan vi skulle cykla till Ann och Mikael.

Är hos mamma den här helgen. De ville att jag skulle komma hit någon gång under semestern och de börjar jobba på måndag så jag passade på att åka hit nu. Det är myspys!
Men nu sitter jag här med huvudvärk...Ska gå ut och sätta mig och vara social ett tag tänkte jag!!!
Ha det så bra alla kära vänner som läser den här otroligt intressanta bloggen :P

Puss och kram

RSS 2.0