Oohhh, vill ha, vill ha

Idag har jag och älskling varit och kollat på en lägenhet :) ååååh den var sååå fin. Vill ha vill ha vill ha! Fina tapeter, fin planlösning, fint läge, högst upp i huset! Rena drömmen. Eftersom Larssas syster har en sån lägnehet så visste vi ungefär hur det skulle se ut och vi vet redan ungefär hur vi vill möblera den. När vi hade kollat på den kom vi överens om att alla våra möbler ska säljas, utom skrivbordet! Vi vill ha nya fräscha möbler i en fräsch lägenhet. Nu är ju allt ärvt och i olika träslag.  Så nu gäller det att spara till nya fina möbler.  Ska beställa kataloger från alla möbelställen. Även om vi inte får just den här lägenheten så har vi fått erbjudande om en annan likadan fast i ett annat hus så jag känner nog att det kommer ordna sig! Här är planlösningen :) ------->   I den där långa korridoren ska vi ha en stor tavla från ikea och spotlights. Sen vet vi inte riktigt vart vi ska få plats med alla våra tavlor.... vi har ju ett 15-tal tavlor med Marilyn Monroe, kanske i passagen där...där är det lite svårt att veta vad man ska ha!

 
Annars då? Jo just nu känns det ljust!
Snart är det lördag, och på lördag är det maskerad, det ska bli riktigt roligt faktiskt! Min utstyrsel är redan klar :) Larssas är väl snart klar iaf!  Haha, detta kommer bli kul!
Frida och Micke kommer hit runt halv sex och så ska vi dricka lite och så, jag har ju bara träffat Micke en gång. Larssa och Frida har inte träffats så många gånger och Micke och Larssa har aldrig träffats.
Det är lite kul för både jag och Frida är hotellreceptionister och både Larssa och Micke är kockar :) Larssa och jag på Scandic och Micke och Frida på Plaza!
Sen så kommer Fredda och hämtar oss och kör oss till Öster Däjöööööö. Sen blir det parta av :P
Jag jobbar natt på söndag så då kan jag va bakis hela dagen :P

Och så jobbar jag med Sandra, ojoj, då blir det prata av! Det kan jag säga...fasen vad den tjejen pratar, det gör iofs jag med...vilken kombination :)

Hade Get Smart samtal med Camilla i tisdags, det kändes bra. Det är lite liknande utvecklingssamtal men du följer lite riktlinjer och så.
Fick några stjärnor vilket är väldigt bra!
Sen fick jag säga vad jag ville om en person och jag fick fram vad jag tyckte. Även vad jag stört mig på medan jag jobbat med Camilla. Så det kändes bra att få ur sig allt.
Även om jag är väldigt trött på jobbet i sig.
Har ju hittat ett annat jobb som jag ska söka. Men det är lite hemligt än.
Vill så gärna komma vidare i livet och lära sig nya saker.
Skulle vilja ha ett nytt jobb som jag trivs med och som jag känner att jag sökt, och fått det för att jag har vad som krävs. Nu jobbar jag ju där jag jobbar bara för att jag hade praktik där...och praktikanter blir oftast kvar eftersom det behövs folk. Även om jag vet att jag är duktig på det jag gör så vore det som sagt kul att få ett jobb man sökt!

Happ idag är det hockey igen och jag kan inte gå. Försökte göra allt för att få gå men nej...det gick inte! Kunde inte i lördags, inte idag och på tisdag jobbar jag kväll...jaja får se hur det går.
Ännu en anledning till varför jag vill ha ett nytt jobb, 7-4 eller vad som helst så jag slipper kvällar och helger. Då kan jag gå på hockeyn varje gång utan att behöva byta pass eller förlora timmar!
Nu är ju dessutom alla tillbaka vilket är extra kul!
Snart är det slutspel :)

Åååååååhhhhh, vad jag vill ha den där lägenheten!  Det var en tjej innan som hade kollat på den och hon verkade inte så entusiastisk och så var det vi. Sen var det ingen mer som hade ringt på den...så jag hoppas för allt i världen att vi får den!

Nej, nu börjar det bli dags att ge kattorna mat och tömma kattlådan innan det bär iväg till jobbet!
Hejs på er!

Måndag

Fan att depressionen börjar smyga sig tillbaka, gråten kommer som sagt oftare. Humöret är borta.
Jag vill inte.....jag vill verkligen inte!
Vad ska jag göra?
Det här är ingenting jag skulleönska min värsta fiende om jag nu hade någon.
Ingen borde få uppleva detta...
Det är ju varken kul för mig eller nån av mina nära och kära
Fan!
Idag har vart en skitdag egentligen, speciellt från att jag kom hem efter träningen.
Ringde och frågade Larssa om han ville ha mat, men då hade han redan ätit på jobbet. Typiskt, vi som hade pratat igår om att äta god mat tillsammans. Då blev jag lite less, eftersom hela helgen hade vi pratat om det men det blev inte av... Då hade jag hoppats på att vi kunde laga god mat!
Slutade med att jag gjorde min tonfiskröra som vi alltid åt hemma hos mamma, den var inte alls lika god som den ska vara, men men....

Idag har jag tränat med Andreas, sprang 25 minuter och sen körde vi lite mage det var skönt, ska träna imöra med. Och på fredag eller när det nu var. Vill få bort det jag har gått upp.
"Du behöver inte gå ner, bla bla bla" Nej jag vet, men jag trivs inte med det. Jag vill inte ha lovehandles. Jag vill inte ha sambomage, Som sagt, nu när jag har bröst så vill jag även vara nöjd med magen.
Men jag har inte karaktär till att sluta äta onyttigt. Dels beror det väl på att jag inte vet hur jag ska laga nyttig mat och att jag tycker det är tråkigt att laga mat över huvudtaget. Men dels beror det på att jag är lat och inte kan sluta äta godis och chips som jag tycker är så gott...Dumma Elin.

När jag och Andreas skulle gå till Bianco för att hitta nya skor till mig, då såg jag den där lilla killen igen. Han tittade på mig igen med sina sorgsna ögon och han kände igen mig, det syntes på honom.
Igår när jag skulle sova kunde jag inte sluta tänka på honom, Jag har tänkt på honom nästan hela dagen idag också... Men idag hade han iaf jacka på sig, det hade han inte igår.
Ja iaf så hittade jag ett par fina skor, lite snällt röda stövletter med höga klackar! Så fina så :)
Hade däremot glömt plånboken så suuuupersnälla Andreas la ut pengar åt mig! Tack tack tack!!

Nej...nu ska jag krypa ner, ska ju upp tidigt imorgon och träna!

Ha det bäst!
Elin

Sista dagen i veckan

Haha, ojoj vilken kväll. Jag är så mega otroligt glad att jag har en sambo som jag kan skratta med,,,mest åt iofs :)
Han är ju så förbenat kittlig så det går knappt att titta på honom utan att han vrider sig... Men roligast är när han duschar! Inom fem-tio minuter har jag lyckats vrida av varmvattenkranen fem ggr så att vattnet blir iskallt....hahahah oh vad jag är rolig!
Han skriker som en tjej :P
eller kasta stooora ölglas med iskallt vatten på honom är också en rolig grej :) (jag kan inte förstå er som har medlidande med honom, humor kallas det ;) )

Ajaj, jag har ont i magen av alla kinapuffar, turkisk peppar och skrattanfall.

Usch, idag skulle jag och The Big L ner till stan för att ...tja äta...då kommer det en kille, huuur söt som helst, max tio år och ställer sig vid busshållsplatsen. Han går fram och tillbaka, tillslut ser jag hur han börjar leta fimpar på backen! Åååh vad jag tyckte synd om honom, Larssa trodde han knarkade också men stackarn ännu mer... Ojojoj, han var så söt men såg så olycklig och ledsen ut. Han tittade påmig med sina olyckliga ögon.
Jag och Larssa började prata om ett par kalsonger som hängde ut från fönstret på översta våningen i huset precis vid busshållsplatsen, då började lillkillen också titta upp dit...då står han och lyssnar på oss.
När han stog helt still så sjönk han ihop som bara den. Visst han såg hel och ren ut i kläderna men....Nej jag tyckte sååå synd om honom.

Men sen blev jag gladare, jag köpte nya byxor på Carlings. Ytligt va?
En gång hade jag en dröm om ett par Fornarina jeans med en speciell ficka, men när jag och Caroline var runt och letade efter såna var de slut överallt, men idag fick jag alltså tag på ett par såna jeans :D Svindyra var de men fan så fina, satt bra gjorde de också.
Larssa sa att de var fina till och med och det verkade som han menade det.
Nu behöver jag bara ha ett par skor som passar till dem eftersom det inte är stuprörsjeans. Så jag får väl gå till Pernilla på Bianco och se vad hon har att erbjuda. Men ojojoj så nöjd jag är över mina jeans.

Nej nu ska jag gå och mysa i sängen, pussas eller mysa med katterna, får se vad det blir!
Ha det bäst!!
//E

Fredag igen...

Igår var det alla hjärtans dag!
Jag hade gjort en scrapbok som det kallas tror jag, klippat och klistrat bilder och text. Om oss. Om vårt förhållande. Jag hade tänt ljus och spelade kärleksballader tills älsklingen kom hem! 
Jag hade duschat och gjort mig fin! 
Till ingen nytta trodde jag, men idag efter jobbet fick jag en Pilgrims Ring! Den var så fin så! Tack älskling!
Klart att inte alla hjärtans dag går ut på att ge varandra saker på det sättet, men det är en bra ursäkt ;) Det går ju ut på att visa sin käresta hur mycket man tycker om den, vilket man egentligen ska göra varje dag!!
Men på något sätt så har det blivit så att man ska köpa fina saker osv. Måste säga att jag blev lite förvånad över att jag inte fick nåt, kanske lite besviken men nu känns de mycket bättre. Inte själva presenten i sig men tanken! ;)


Imorse vaknade jag sex och kunde banne mig inte somna om, var lika irriterad då som när jag somnade.
Gick upp för att få nåt att dricka, det fanns så klart inget, och inget att äta heller. Bajskorv! (Drick vatten då tänker ni: nej sörni, vatten är ett onödigt ont som man sköljer munnen med efter att ha borstat tänderna.)
Efter att ha vritt mig i sängen ett tag igen gick jag upp och gav katterna mat och vatten, stackarna, de hade inte fått nån mat på hela dagen...
Efter ytterligare massa vridande så gick jag upp och gjorde ren kattlådan.
La mig i sängen igen och då vaknade Larssa och frågade om jag hade kunnat sova nåt... Ja sa jag vände mig om, grät en skvätt och somnade.
Hade som vanligt ställt klockan på elva eftersom jag skulle behövt till stan och köpt nya arbetsskor innan jag började jobba idag, men ännu mer som vanligt så vaknade jag tio i ett och fick dunderbråttom. Ännu mer irriterad.
Och nu sitter jag här och är allmänt sur och grinig, känner inte alls för att jobba. Absolut inte för att ha hand om massa gäster, vilket är den största delen av mitt jobb. Ännu mer Bajskorv!

Idag skulle jag ha jobbat 17,30-21,30, peeerfekt pass tänkte jag. Men så ville S byta: "Tack för att du ville byta!" Bullshit jag ville inte, jag gjorde det för att vara snäll. Jag försöker vara sån :)
Men imorgon ska jag minsann inte byta. Då ska jag först ner och köpa skor. Mina är alldeles sönderfrätna av fotsvett, Äckligt, ja visst. Men prova själva att stå i samma skor dag ut och dag in med bara nylonstrumpor som skydd mot fotsvetten och så måste det vara hela skor, de får inte vara öppna i varken tån eller hälen. Och inga gympaskor, nej såna där plastiga kärringskor som är trånga överallt.
Sulan är alldeles ihopknycklad under foten så när man sätter på sig skon skär den som knivar i fotsulan, aj aj!

Jag undrar när jag kommer få uppleva att må 100% igt bra igen. Kommer jag någonsin få det? Är jag ens värd det?
Är så trött på att må så här så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Även om det har vart mycket bättre nu ett bra tag, jag slutade äta medicinen när jag skulle opereras i december och sen dess jag tyckt att jag mått så bra att jag inte har behövt äta dom, tills nu... Nu kommer alla dåliga tankar igen, humöret är i bott, gråten kommer allt oftare, självkänslan och självförtroendet är borta.
Vad ska jag göra? Jag är rädd för att börja ta medicinen igen fastän jag borde.
Jag är så trött på att förklara för folk att det inte är lyckopiller att jag inte ens orkar säga något längre. De som känner mig vet att jag inte blir ett dugg lyckligare av dem. Mår bara inte lika extremt dåligt.
Ovetskap är farligt.
En på jobbet sa till mig när jag kommit tillbaka från min sjukskrivning: Jasså är du frisk nu, du kanske borde äta mer vitaminer.
Hade jag vid det tillfället mått lite sämre hade det kunnat få hemska konsekvenser. Ord kan förstöra andras liv, när människor yttrar sig om saker de inte vet någonting om.
En annan på jobbet pratade med mig bara för några minuter sen om det här, hon började gråta när hon sa att ingen förstår henne. Folk tycker hon är så duktig när hon jobbar så mycket, men hon sa att jag är inte ett dugg duktig, det är ett måste för mig för att slippa tänka på allt. För att kunna rymma från tankarna lite.
För några dagar sedan kom hon och tackade mig för att jag sa att jag hade samma diagnos. "Tack för att du sa det, nu känner jag mig lite gladare när jag vet att jag inte är ensam, att det finns fler som förstår, att det finns fler som mår som jag"

Ska jag kanske nämna något positivt också??
Hm.....

20 minuter senare

Nej jag kommer inte på något. Hemskt.
Jo, nu är det bara 1 timme kvar innan S kommer hit! Ååååh, va länge!
Larssa jobbar i köket, men jag har inte ens orkat hälsa...Moget Elin!

Nej nu får jag ge mig med att skriva innan ni som läser också blir deprimerade!

Ha en trevlig helg!
//Elin

Alla hjärtans dag!

Idag är det alla hjärtans dag! Alla älskade pars dag!
När Larssa kommer hem idag ska jag ha tänt massa ljus, lagt boken på sängen och lite gelehjärtan på sidan!

Jag kan inte förstå hur jag kunde ha sån tur att få honom! Han är den finaste, underbaraste människan jag har träffat. Han får mig att må så bra, trots depressionen. Han kan inte ha det lätt när jag får mina gråt attacker utan anledning, men han finns ändå där och stöttar mig och tröstar mig!
Jag älskar honom för hans otroliga humor, hans lättsamma livsstil, att inte hänga upp sig på alla småsaker.
Jag älskar honom för att jag kan vara mig själv till 100% och att vi skrattar tillsammans.
7månader idag, det känns så otroligt mycket längre, jag tror att jag har hittat mannen i mitt liv!
Tack Larssa för att jag får vara din!

Igår var jag till Siba och fick mig en ny mobil :) En Samsung, trodde aldrig jag skulle byta från Sony Ericson, och inte heller från Halebop till telenor! Än så länge verkar den bra bara man förstår sig på den och lär sig leva med touch screen. Var lite klantig och stoppade in minneskortet i simkortshålet bara. hahah. Gud vad vi fick kämpa för att få ut den....men tillslut så. 
 
Usch va trött jag är på saker, jag är trött på mitt  jobb, det känns som jag är trött på allt men jag kan inte sätta ord på det! Det känns som att det alltid är nåt som jag irriterar mig på och det tar onöding energi.
Pengar är nog det största, fan va jag vill ha mer pengar!  Jag borde inte klaga eftersom det finns så många som är arbetslösa, men jag vill fortfarande ha pengar :)

Nej nu ska jag försöka få tvätten klar och sen plocka lite här hemma så det är fint när älsklingen kommer hem!

Puss å klem

Fredag hela dagen!

Idag gick jag upp kvart över tio, helt otroligt! Men det var bara för att jag skulle tvätta. Jag hatar att tvätta, men jag skulle ALDRIG lämna över det till Larssa. Stackarn!
Så här går det till när vu ska tvätta:
Elin: Vi måste tvätta också
Larssa: Suck, Åhnej
Vi packar i ordning allt, Larssa bär ner och jag slänger i allt!
Larssa ska va snäll och hjälpa till att slänga i allt från tvättmaskinen till torktumlaren:
Elin: Nej men inte den
Larssa: Nehe varför inte?
Elin: Den är ju min...den blir förstörd
Larssa: Min du torktumlar ju mina kläder!?
Elin: Jaa?
Då får Larssa hänga upp de icke"torktummelbara" kläderna i torkskåpet:
Elin: Men häng dom inte såååååå
Larssa: vad ska jag
med hit för?????
Elin: Du ska bära och hålla mig sällskap
Sen när allt är klart ska det in i garderoben, då är det fördelat så att jag hänger och lägger in allt på sin plats och stör mig på att allt ligger huller om buller i Larssas garderob och Larssa får para ihop strumporna sittandes på golvet. Det tycker han är kul för han tycker mina strumpor är så små!
Klart :)

Sen åt jag pizza....åhnej...jag skulle ju inte hade jag lovat mig själv, aja, på måndag börjar mitt nya Liv! På Måndag!

Ååååhhh...igår kom jag på det! Det! Jag vet va ja ska ge darlingen på alla hjärtans dag! Jag kom på det så hårt att jag inte kunde somna! Damn it! Idag var dagen jag skulle fixa allt....men det är sig likt, jag skuter det framför mig. Men imorgon hoppas jag att det blir av!
Undrar  hur han reagerar på en sån sak??
Han kanske tycker ja är görfjantig...aja, då tar jag den då :P

Usch vad jag hatar Leona Lewis, hon ser ut som en transa, och så har hon gjort en låt som sätter sig superstenhårt på hjärnan. Keep bleeding for love, keep keep bleeding!,
Däremot gillar ja Apologize med Timbaland och One Republic!
Larssa påstår att jag gillar alla låtar på MTV, men det stämmer inte! Sådäså!

Just ja, igår kunde ja inte somna. Han snarkade som en hel armé, och så va de dålig musik på MTV så jag satte på tv4 sport, haha, UFC (Ultimate Fighting Champion, eller nåt) de slogs jätteroligt, jag började gapskratta så han vaknade och kallade mig söt..."*mummel* va söt du är *mummel*" Snaaark! men iaf så var de så trötta så de stog lutande mot varanda och flåsade och låtsades slå lite! hehe!
Tillslut stängde jag av tv:n, men kunde ändå inte sova. Så jag kittlade honom lite i örat ;) sen smekta jag lite tills han vaknade och ville sexa, men då ville jag sova och somnade skönt och nöjd att han inte snarkade :P

Ohhh nu kom *Please don´t stop the music* på tv:n, det är bra skit det. Jävla köna å va så snygg och sexig och kan sjunga...och dansa....Köna!


En sak jag är väldigt fascinerad över är hur killar kan ligga och titta, klämma och smeka ett par bröst i fleeera timmar. Ofattbart! (jag kanske inte ska säga nåt ;) men jag ligger iaf inte och klämmer på dem)

Imorgon ska superduperjättemega snälla Tesan färga håret på mig :) Ska fråga om hon kanske vill gotta sig och se på Melodifestivalen med mig, eller så kan hon inte...
Både hennes Clejs och min Larssa jobbar!

Usch igår blev jag ledsen två ggr faktiskt, först när det var Extreme HomeMakeover och sen när jag insåg att jag bara jobbat 151 timmar denna månaden, jag som trodde jag skulle få en fet lön för en gångs skull. Men neeeej! Ack, när ska jag få bli rik?

Aja, jobbet kallar! Have a nice day!
Puss å klem//E

Jaha, då har man en blogg!

Jaha då har man skapat sig en blogg då, intressant!
Det har jag aldrig haft förut, förutom på "lunar" då :)

Antagligen kommer jag mest klaga på saker som jag är trött på i livet men inte orkar göra nåt åt eller så kommer jag vara superglad över någonting! Eller bara skriva en massa trams om hur min dag har varit eller om mina oftast så konstiga funderingar!
Men ni behöver ju faktiskt inte läsa :)

Vem är jag då?
Elin Nilsson (T står för Therese som är mitt andranamn)
22år gammal den 14 April
Jobbar som receptionist på ett hotell inom en stor kedja
Sambo med min darling och två katter, två fåglar och en eremitkräfta. Och en död ödla på balkongen.
Har en familj som alla andra, en mamma, två pappor en lillebror och en stooor härlig släkt
Bor på "härliga" Kronoparken, men planerna är att flytta till Frödingshöjd
Mina stora intressen är att vara med mina närmsta kompisar
Hockey är det största fritidsintresset jag har, försöker gå på alla matcher som jobbet tillåter
Djupt beroende av cola och annat sött, som chips och kina puffar

Idag var jag ledig, lite trist för det är riktigt kul att jobba under Rallyt, är väldigt förvånad över att så få vet om att det är Rally, hallå, det är ju Svenska Rallyt med VM tävling.
Men imorgon ska jag jobba igen och söndag, hoppas jag blir medbjuden på vinnarfesten i år igen ;)
Vaknade som vanligt alldeles för sent för att det ska vara roligt. Klockan ringde 11,00 men vad gjorde det när jag sov så gott, klockan två kom jag upp tack vare att jag skulle ner och fika med gubben min.

Blev en semla och ett glas cola (vilken skräll) på, hm... just ja, Royal. Typiskt mig, jag som skulle hålla igen på alla onyttigheter.
Jag har ju gått upp några kilo som alla säger att jag inte ska bry mig om men...jo fan jag vill ha bort dom... har jag väl fått boobs ska jag inte ha mage...så det så!
Så när jag får lön ska jag beställa tid hos en PT som det så fint heter, Personlig tränare :) för att få en slimmad Hollywood kropp a´la ja, alla hollywood brudar. Fuck it, 500 spänn för en timme, det är ju vansinne! Men vill man va fin får plånboken lida pin.

På tal om lön, jag fattar inte vart mina pengar tar vägen. Det är galet vad många hål min plånbok har där pengarna sipprar ut. Och nu i februari måste jag kastrera min könsmogna katt, 1500:- där, PT 500:-...........

By the way, efter gubben gått tillbaka till jobbet så gick ja runt och letade Alla hjärtans dag grej till honom, pank som en lus så vet jag inte vad jag ska hitta på...Sy min egen sjuksköterske dress eller nåt. Men då kör det ihop sig ändå för jag har varken tyg, nål eller tråd.
Det behöver inte va nåt stort, jag vet, men...får väl slå in mig i ett rött snöre eller nåt, han lär väl inte klaga ;)
Sen åkte ja hem och tittade på tv-program efter tv-program. Extreme Homemakeover var ett av dem, som vanligt kom tårarna. Och Du är vad du äter, uscha, då tänker jag alltid, så där kommer jag se ut om några år om jag fortsätter äta så onyttigt som jag gör.
Efter det så städade jag och nu sitter jag här. Väntar på att Herr Larsson ska komma hem.

Åååh, imorgon ska jag tvätta, jiiiho vad kul, det luktar ju fan kattpiss av allt, bara för att katten är könsmogen och kissar ÖVERALLT! 
Innan jag avslutar allt måste jag bara skriva till Kristin: KOM HEM! Eller COME HOME (if you doesn´t understand Swedish any more ;) )

Hejs hejs så länge!


Välkommen till min nya blogg!

Nu är jag äntligen igång med mina flinka fingrar :) Enjoy!

RSS 2.0