Fredag hela dagen!

Idag gick jag upp kvart över tio, helt otroligt! Men det var bara för att jag skulle tvätta. Jag hatar att tvätta, men jag skulle ALDRIG lämna över det till Larssa. Stackarn!
Så här går det till när vu ska tvätta:
Elin: Vi måste tvätta också
Larssa: Suck, Åhnej
Vi packar i ordning allt, Larssa bär ner och jag slänger i allt!
Larssa ska va snäll och hjälpa till att slänga i allt från tvättmaskinen till torktumlaren:
Elin: Nej men inte den
Larssa: Nehe varför inte?
Elin: Den är ju min...den blir förstörd
Larssa: Min du torktumlar ju mina kläder!?
Elin: Jaa?
Då får Larssa hänga upp de icke"torktummelbara" kläderna i torkskåpet:
Elin: Men häng dom inte såååååå
Larssa: vad ska jag
med hit för?????
Elin: Du ska bära och hålla mig sällskap
Sen när allt är klart ska det in i garderoben, då är det fördelat så att jag hänger och lägger in allt på sin plats och stör mig på att allt ligger huller om buller i Larssas garderob och Larssa får para ihop strumporna sittandes på golvet. Det tycker han är kul för han tycker mina strumpor är så små!
Klart :)

Sen åt jag pizza....åhnej...jag skulle ju inte hade jag lovat mig själv, aja, på måndag börjar mitt nya Liv! På Måndag!

Ååååhhh...igår kom jag på det! Det! Jag vet va ja ska ge darlingen på alla hjärtans dag! Jag kom på det så hårt att jag inte kunde somna! Damn it! Idag var dagen jag skulle fixa allt....men det är sig likt, jag skuter det framför mig. Men imorgon hoppas jag att det blir av!
Undrar  hur han reagerar på en sån sak??
Han kanske tycker ja är görfjantig...aja, då tar jag den då :P

Usch vad jag hatar Leona Lewis, hon ser ut som en transa, och så har hon gjort en låt som sätter sig superstenhårt på hjärnan. Keep bleeding for love, keep keep bleeding!,
Däremot gillar ja Apologize med Timbaland och One Republic!
Larssa påstår att jag gillar alla låtar på MTV, men det stämmer inte! Sådäså!

Just ja, igår kunde ja inte somna. Han snarkade som en hel armé, och så va de dålig musik på MTV så jag satte på tv4 sport, haha, UFC (Ultimate Fighting Champion, eller nåt) de slogs jätteroligt, jag började gapskratta så han vaknade och kallade mig söt..."*mummel* va söt du är *mummel*" Snaaark! men iaf så var de så trötta så de stog lutande mot varanda och flåsade och låtsades slå lite! hehe!
Tillslut stängde jag av tv:n, men kunde ändå inte sova. Så jag kittlade honom lite i örat ;) sen smekta jag lite tills han vaknade och ville sexa, men då ville jag sova och somnade skönt och nöjd att han inte snarkade :P

Ohhh nu kom *Please don´t stop the music* på tv:n, det är bra skit det. Jävla köna å va så snygg och sexig och kan sjunga...och dansa....Köna!


En sak jag är väldigt fascinerad över är hur killar kan ligga och titta, klämma och smeka ett par bröst i fleeera timmar. Ofattbart! (jag kanske inte ska säga nåt ;) men jag ligger iaf inte och klämmer på dem)

Imorgon ska superduperjättemega snälla Tesan färga håret på mig :) Ska fråga om hon kanske vill gotta sig och se på Melodifestivalen med mig, eller så kan hon inte...
Både hennes Clejs och min Larssa jobbar!

Usch igår blev jag ledsen två ggr faktiskt, först när det var Extreme HomeMakeover och sen när jag insåg att jag bara jobbat 151 timmar denna månaden, jag som trodde jag skulle få en fet lön för en gångs skull. Men neeeej! Ack, när ska jag få bli rik?

Aja, jobbet kallar! Have a nice day!
Puss å klem//E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0